AdwCleaner downloadenAdware en spyware verwijderen met AdwCleaner

Geplaatst op: - bijgewerkt op (6.319 weergaven)
AdwCleaner downloaden

AdwCleaner

Heb je last van een trage computer? Dan kan dat komen doordat er bewust of onbewust geinstalleerde spyware of adware op je computer staat. Om dit soort schadelijke software te verwijderen kun je gebruik maken van AdwCleaner.

AdwCleaner is een gratis programma dat je kunt gebruiken om je computer sneller en veiliger te maken. AdwCleaner doet dit door verschillende soorten schadelijke software van je computer te verwijderen. AdwCleaner is een betrouwbaar programma dat vooral geschikt is voor het verwijderen van adware en spyware.

Heb je dus last van de Ask! toolbar of merk je dat je tijdens het surfen vervelende pop-ups of tekstlinks te zien krijgt? Dan kan dat een teken zijn dat er adware op je computer staat. Mijn ervaring met AdwCleaner is dat het programma verschillende soorten adware snel en probleemloos verwijdert.

Wanneer gebruik je AdwCleaner?

Veel programma’s die via internet worden gedownload en geïnstalleerd bevatten extra’s in de vorm van toolbars en adware. Daarnaast zijn veel film- en muziek downloads besmet met spyware en browser-hijackers.

Beide kunnen leiden tot trage, slecht werkende of ronduit onveilige versies van populaire browsers als Internet Explorer, Firefox en Chrome. De ADWCleaner software is bedoeld om hier iets aan te doen.

Na het downloaden en installeren van ADWCleaner kun je je computer laten scannen. De software zal daarna automatisch alle toolbars, spyware, adware en andere onveilige software verwijderen. Uiteraard doet ADWCleaner dat alleen voor toolbars die bij het programma bekend zijn. Momenteel herkent ADWCleaner bijna alle toolbars die op de markt zijn.

Uiteraard krijg je na het scannen van je computer en het verwijderen van toolbars automatisch een verslag van de acties die ADWCleaner heeft doorgevoerd. Zo heb je goed zicht op de problemen die het programma is tegengekomen en weet je welke toolbars zijn verwijderd. Hieronder een screenshot van het gratis te downloaden ADWCleaner.

ADWCleaner: spyware, adware en toolbars goed verwijderen!

ADWCleaner: spyware, adware en toolbars goed verwijderen!

AdwCleaner downloaden: gratis voor Windows

AdwCleaner is een programma dat je gratis kunt downloaden van de website van de ontwikkelaars. Het programma wordt onder een shareware licentie uitgebracht. Dit betekent dat iedereen die dat wil het programma verder mag verspreiden.

Regelmatig verschijnen er nieuwe versies van AdwCleaner, is er een update beschikbaar dan is het altijd verstandig om deze te downloaden en te installeren.. Zo ben je verzekerd van de beste bescherming tegen spyware en adware.

De ADWCleaner software is beschikbaar als gratis download voor zowel Windows 10 als Windows 8 en Windows 7. Ook eerdere versies van Windows worden nog ondersteund. Het programma werkt daarnaast op zowel 32 als 64 bits versies van het Windows besturingssysteem.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.