AdwCleaner downloadenADWCleaner – Anti Spyware en Adware software

AdwCleaner downloaden

AdwCleaner

AdwCleaner is een gratis programma dat je kunt gebruiken om je computer sneller en veiliger te maken. AdwCleaner doet dit door schadelijke software van je computer te verwijderen.

Heb je last van een vervelend toolbar? Of is je computer traag door adware of Spyware? Dan is het verstandig om anti-spyware software zoals AdwCleaner te downloaden om je computer daarvan te verlossen.

Gratis voor Windows

AdwCleaner is een programma dat je gratis kunt downloaden van de website van de ontwikkelaars. Gebruik hiervoor de link bovenaan deze pagina.

Regelmatig verschijnen er nieuwe versies van AdwCleaner, is er een update beschikbaar dan is het altijd verstandig om een update uit te voeren. Zo ben je verzekerd van de beste bescherming tegen spyware en adware.

De ADWCleaner software is beschikbaar als gratis download voor zowel Windows XP, Windows Vista als Windows 7 en 8. Het programma werkt daarnaast op zowel 32 als 64 bits versies van het Windows besturingssysteem.

Wanneer gebruiken?

Veel programma’s die via internet worden gedownload en geïnstalleerd bevatten extra’s in de vorm van toolbars en adware. Daarnaast zijn veel film- en muziek downloads besmet met spyware en browser-hijackers. Beide kunnen leiden tot trage, slecht werkende of ronduit onveilige versies van populaire browsers als Internet Explorer, Firefox en Chrome. De ADWCleaner software is bedoeld om hier iets aan te doen.

Na het downloaden en installeren van ADWCleaner kun je je computer laten scannen. De software zal daarna automatisch alle toolbars, spyware, adware en andere onveilige software verwijderen. Uiteraard doet ADWCleaner dat alleen voor toolbars die bij het programma bekend zijn. Momenteel herkent ADWCleaner bijna alle toolbars die op de markt zijn.

Uiteraard krijg je na het scannen van je computer en het verwijderen van toolbas automatisch een verslag van de acties die ADWCleaner heeft doorgevoerd. Zo heb je goed zicht op de problemen die het programma is tegengekomen en weet je welke toolbars zijn verwijderd. Hieronder een screenshot van het gratis te downloaden ADWCleaner.

ADWCleaner: spyware, adware en toolbars goed verwijderen!

ADWCleaner: spyware, adware en toolbars goed verwijderen!

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *