Vuescan - voor handig je scanner installerenVueScan – Voor installatieproblemen met scanners

Geplaatst op: - bijgewerkt op (3.267 weergaven)
Vuescan - voor handig je scanner installeren

VueScan

Het installeren van een scanner is voor veel mensen een lastige computer-klus. Daarnaast wordt een scanner over het algemeen niet zo vaak gebruikt, veel mensen laten het er daarom maar zitten als het scannen om wat voor reden dan ook niet meer werkt.

Toch is het jammer dat veel mensen een printer met geïntegreerde scanner hebben staan die maar voor de helft werkt. Heb je problemen met het installeren of het gebruiken van je scanner? Download dan Vuescan, een programma dat onder een shareware licentie wordt uitgebracht.

Met VueScan los je de meeste problemen met scannen op.

Met VueScan los je de meeste problemen met je scanner of het scannen makkelijk op.

VueScan is een programma dat als je het onder Windows installeert meer dan 2000 verschillende soorten scanners ondersteunt. Daarnaast is VueScan ook te downloaden voor zowel Apple Mac en Linux computers. Onder die besturingsystemen worden respectievelijk 2100 en 1900 verschillende scanners ondersteunt.

Heb je een scanner naast je computer staan maar levert de installatie van dit handige apparaat problemen op? Dan kun je proberen om de VueScan software te installeren op je computer. Na het installeren van VueScan is de kans groot dat je via het programma alsnog gewoon kunt scannen.

Gratis downloaden

Ben je klaar met al het gedoe rondom het installeren van een scanner of het oplossen van problemen met het apparaat? Download dan nu gratis de VueScan software via de link naast dit artikel. Omdat VueScan shareware is mag je het programma gratis downloaden.

Het handige aan VueScan is, naast het feit dat je met deze software bijna alle scan-problemen oplost, dat het programma in het Nederlands te downloaden is. Ook werkt het programma vaak samen met scanners op besturingssystemen waarvoor de ontwikkelaar geen driver-software heeft uitgebracht.

Heb je bijvoorbeeld een scanner van HP die niet ondersteunt wordt onder Linux? Dan kan het maar zo zijn dat je via VueScan alsnog gewoon kunt scannen naar je Linux computer. Ook voor Apple Mac en Windows computers lost deze gratis software vergelijkbare probemen op. Erg handig!

Update

Vandaag verscheen er een nieuwe versie van Vuescan. De gratis scanner software is inmiddels aanbeland bij versie 9.4.54. Gratis downloaden via de link naast dit artikel, of via de website van de ontwikkelaars van het programma.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 reacties