Zelf Flash Filmpjes makenKoolMoves – Flash maken

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.237 weergaven)
Zelf Flash Filmpjes maken

KoolMoves

Veel filmpjes, websites en spelletjes op internet worden gemaakt met behulp van Flash. Wil je zelf bezig met Flash? Dan heb je natuurlijk goede software nodig. Het beste programma om Flash animaties te maken wordt ontwikkeld door Adobe, het bedrijf achter Flash. Met de Adobe Flash Professional software kun je namelijk gemakkelijk zelf Flash filmpjes maken.

Helaas is die software erg duur, gelukkig is er genoeg gratis software om Flash filmpjes mee te maken. Zo ontwikkelt het bedrijf Lucky Monkey Designs Koolmovies, een programma dat je gratis kunt downloaden en waarmee je ook nog eens de mooiste Flash filmpjes, applicaties en spelletjes kunt maken.

De Koolmoves software is gratis te downloaden en met de trial versie kun je proberen hoe de software je bevalt voor het maken van je Flash filmpjes. Na een proefperiode van 30 dagen werkt de software niet meer en zul je een licentie moeten kopen om de software te mogen blijven gebruiken.

Licentie kopen

Een licentie voor de software kost rond de 40 euro en dat is een schijntje vergeleken met de prijs van de Adobe Flash Professional software. Zeker als je af en toe bezig wil met het ontwikkelen van je eigen Flash filmpjes dan is het aanschaffen van een licentie van de KoolMoves software een verstandige beslissing.

Gisteren kwam een nieuwe versie uit van KoolMoves die en groot aantal verbeteringen en bugfixes bevatte. Vooral de manier waarop KoolMoves omgaat met het exporteren van Flash filmpjes naar HTML5 is flink op de schop genomen.

Zelf doen?

Wil je aan de slag met het maken van eigen Flash animaties? Dan kun je de probeer-versie van de KoolMoves software gratis downloaden via de link naast deze pagina. Op de website van het bedrijf dat de software ontwikkeld vind je veel informatie over de manier hoe je met KoolMoves aan de slag moet om de mooiste filmpjes, banners en animaties te maken in Flash. Die pagina vind je via deze link.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.