gratis software downloaden video makenAction! – Video Opnemen

Geplaatst op: - bijgewerkt op (4.797 weergaven)

gratis software downloaden video maken

Mirillis

Als je op zoek bent naar gratis software om in-game video’s te maken van je prestaties in computerspelletjes dan is Action! iets voor jou. Met Action! kun je namelijk heel eenvoudig video opnemen terwijl je een spel aan het spelen bent. Handig om je game-prestaties op Youtube te zetten en deze zo te delen met al je game-vrienden.

De ontwikkelaar van Action! is het software bedrijf Mirillis. Dat bedrijf bracht vandaag een nieuwe versie uit van Action!, vandaar deze vermelding op downloadcentrum.com. Wil je deze software gratis downloaden dan kun je de link naast deze pagina gebruiken. Helaas is Action! shareware, dat betekent dat je na een proefperiode moet betalen voor het gebruik van deze video software.

Action! biedt naast de standaard functionaliteit, waarmee je ingame video kunt maken, ook andere toepassingen. Zo is het heel eenvoudig om gemaakte video te uploaden en delen via Facebook en Twitter. Daarnaast kun je de software ook gebruiken om je computer te benchmarken. De software stelt je namelijk in staat om de frame-rate bij spelletjes die je speelt te tonen. Deze frame-rate zegt het een en ander over de prestaties van je computer.

Wil je Action! gratis uitproberen dan weet je waar je moet zijn ;). Check de website ook voor de uitgebreide specificaties en andere informatie over het gebruik van deze software. Ben je erg tevreden over het gebruik? Dan loont het vast de moeite om voor een klein bedrag een legale versie van deze software te downloaden. Hieronder tenslotte een screenshot van deze gratis software voor het maken van in-game video.

Gratis Software Downloaden om Video te Maken

Action! Interface

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een reactie

  • Simone

    kun je met deze software ook opnemen van tv? Want ik wil graag het tv-signaal van uitzending gemist opnemen op mijn computer om zo een videobestand van uitzending gemist te kunnen mailen naar mijn ouders in NZ.