SUMo - gratis nieuwe software downloaden.SUMo – automatisch nieuwe software en drivers downloaden

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.040 weergaven)

SUMo - gratis nieuwe software downloaden.

SUMo

SUMo is een ontzettend handig programma dat automatisch nieuwe versies van door jou gebruikte software download en installeert. De afkorting SUMo staat dan ook voor Software Update Monitor.

Het allerbeste nieuws is natuurlijk dat je deze software gratis mag downloaden. SUMo wordt uitgebracht onder een Freeware licentie en is net geen MB groot. Je download het programma dus in een handomdraai.

Na de installatie van SUMo scant het programma de harde schijf van je computer op de software die je gebruikt. Na deze scan geeft het programma weer van welke programma’s er nieuwe versies beschikbaar zijn. Met een druk op de knop vervang je automatisch de oude versie van een willekeurig programma door de nieuwste versie.

De database van SUMo is groot: populaire software als Adobe Reader, Firefox, Chrome en Open Office worden automatisch bijgewerkt. Daarnaast scant SUMo je computer ook op onbekende programma’s en software die je computer nodig heeft om te functioneren (denk aan JAVA).

Ook voor driver software

Naast de mogelijkheid om software automatisch te downloaden als er nieuwe versies beschikbaar zijn werkt SUMo ook voor driver-software. Drivers zijn programma’s op je computer die ervoor zorgen dat de onderdelen (videokaart, geluid, ssd) goed werken.

Om SUMo automatisch driver-software te laten bijwerken moet je het programma uitbreiden met DUMo. DUMo scant je computer en checkt of je alle nieuwe drivers gebruikt voor de configuratie van je computer. Als blijkt dat er oude versies geïnstalleerd zijn werkt DUMo deze automatisch bij.

Ben je geinteresseerd in SUMo? Download het programma dan gratis via de link naast deze pagina. Je kunt het programma downloaden in het Nederlandse: SUMo is volledig in het Nederlands vertaald zodat iedereen gebruik kan maken van deze superhandige software.

SUMo scant je computer en installeert automatisch nieuwe versies van de gevonden software.

SUMo scant je computer en installeert automatisch nieuwe versies van de gevonden software.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.