Deezer - muziek streaming op pc en smartphoneDeezer – Muziek streamen op je PC en smartphone

Geplaatst op: - bijgewerkt op (978 weergaven)
Deezer - muziek streaming op pc en smartphone

Deezer – muziek streaming op pc en smartphone

Deezer is na Spotify en Apple Music in Nederland de bekendste dienst voor streaming muziek. Naast een Premium abonnement kun je met Deezer ook gratis muziek streamen. Is Deezer voor jou de juiste muziekdienst? Check het hier.

Deezer is van oorsprong een Frans bedrijf. Al in 2006 werd de software ontwikkeld waarmee mensen muziek konden streamen. Omdat toendertijd het bedrijf geen rechten  had op de muziek die werd aangeboden ging de oorspronkelijk versie al snel op zwart.

Klik hier als je wil weten hoe je muziek moet downloaden.

Omdat de oorspronkelijke versie van Deezer ontzettend populair was verscheen er in 2007 een nieuwe versie van de software voor de muziekdienst. Deze versie van Deezer was wel legaal en alle muziek die werd aangeboden konden mensen legaal beluisteren.

Gratis muziek streamen met reclame

Deezer biedt haar gebruikers een abonnement aan waarmee gratis muziek gestreamt kan worden. Je hebt hiervoor alleen een profiel nodig bij Deezer. Om te kunnen verdienen aan gratis muziek streaming voegt Deezer reclames toe tijdens het luisteren.

Verder werkt gratis streaming alleen via computer of tablet. Wil je gratis muziek streamen op je smartphone? Dan zul je op zoek moeten naar een andere muziekdienst: Deezer biedt geen gratis streaming aan via mobiele apparaten.

Wil je muziek downloaden? Ook dan is deze versie van het Deezer abonnement ongeschikt. Je kunt als gratis gebruiker alleen muziek streamen in lage kwaliteit naar je computer of laptop. Muziek downloaden kan dus niet.

Betaald streamen en muziek downloaden voor €9,99

Wil je onbeperkt muziek streamen, ook op mobiel? Dan is Premium+ van Deezer het abonnement dat je moet hebben. Met deze versie van Deezer kun je onbeperkt muziek streamen op je computer, laptop, smartphone of tablet.

Verder beluister je met Deezer Premium+ muziek in hoge kwaliteit en zonder reclame. Verder is het mogelijk om muziek te downloaden. Dit betekent niet dat je muziek krijgt in mp3 formaat. Wel is je muziek offline terug te luisteren.

In de tabel hieronder zie je welke mogelijkheden het gratis en Premium abonnement van Deezer bieden en welke verschillen er zitten tussen beide abonnementen.

Voor het Premium abonnement betaal je €9,99 per maand, net zoveel als bij Spotify en Apple Music. Je kunt Deezer maandelijks opzeggen en ook is het mogelijk om via iDeal te betalen.

Je kunt met Deezer zowel gratis muziek streamen als via een betaald Premium abonnement.

Je kunt met Deezer zowel gratis muziek streamen als via een betaald Premium abonnement.

Windows 10 software

Deezer is momenteel de enige muziekdienst die speciale software voor Windows 10 heeft ontwikkeld. Deze software mag je gratis downloaden, voor veel functies is echter een betaald abonnement nodig.

De Windows 10 versie van de Deezer software biedt onder andere de mogelijkheid tot het lezen van songteksten tijdens het luisteren naar muziek. Ook biedt de Deezer software voor Windows 10 uitgebreide luisterstatistieken. Zo kun je zien welke muziek je veel hebt beluisterd.

Deezer biedt een speciale Windows 10 applicatie met extra mogelijkheden.

Deezer biedt een speciale Windows 10 applicatie met extra mogelijkheden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.