DVDFab – DVD Rip Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (5.114 weergaven)
DVDFab software - dvd rippen naar divx

DVDFab

Als je een grote dvd of blu-ray collectie hebt kan het in verband met de ruimte handig zijn om al je dvd-films te rippen en deze op een USB-schijf of NAS te zetten. De originele DVD’s kun vervolgens opbergen op zolder en wil je toch een van deze films kijken dan kun je dat doen via de NAS of USB-disk.

Om dvd of blu-ray te rippen van een schijf heb je natuurlijk software nodig. Een van de beste software programma’s om DVD om te zetten naar bijvoorbeeld divx of xvid is DVDFab. DVDFab is als gratis software in staat om DVD te rippen naar een groot aantal andere video-formaten als divx. Als je de betaalde versie van DVDFab koopt dan kun je naast DVD ook blu-ray disks rippen naar andere video-formaten die je op je computer kunt afspelen.

Video omzetten voor iPhone

Ook kun je met de DVDFab software dvd-films omzetten naar bijvoorbeeld video voor iPhone, PSP of iPad. Je laadt de dvd in de dvd-speler van je computer, start de DVDFab software op en geeft tenslotte aan wat voor video formaat DVDFab moet maken van de DVD-schijf die in je computer zit. Erg handig als je je favoriete films mee wilt nemen om deze in het vliegtuig of in de auto wilt afspelen als je op vakantie gaat.

De DVDFab software is, zoals gezegd, een van de beste software programma’s om DVD’s te rippen naar een grote verscheidenheid aan video formaten. Helaas is alleen de basis functionaliteit van de DVDFab software gratis te downloaden. Wil je extra functionaliteit? Dan zul je een betaalde licentie moeten nemen op de software. Voordeel daarvan is wel dat je alleen hoeft te betalen voor functionaliteit die je ook echt wilt gebruiken. Heb je bijvoorbeeld geen behoefte aan de mogelijkheid om DVD om te zetten naar iPad video? Dan is je licentie voor de DVDFab software goedkoper.

Beste DVD naar divX software

DVDFab interface

DVDFab downloaden

DVDFab downloaden doe je via de link naast dit artikel. In de versie van DVDFab die je via deze link kunt downloaden zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je AVI en divX bestanden bewerken en deze op een BluRay schijf branden. Verder start deze versie van het programma sneller op en zijn nieuwe functies toegevoegd voor de gebruikers van DVDFab die werken via de Command Line.

Update juli 2014 – DVDFab versie 9.1.5.9.

De ontwikkeling van de DVDfab software staat niet stil. Inmiddels kun je via de link naast dit artikel alweer een nieuwe versie downloaden van DVDfab. Deze versie luistert naar nummer 9.1.5.9. en biedt een aantal verbeteringen, nieuwe functies en bugfixes. Wil je een dvd of blu-ra rippen en wil je hier betrouwbare software voor downloaden? Gebruik dan DVDFab.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 reacties

  • Het lukt mij niet om de film die ik heb gedownload en 7,25 Gb groot is in Iso bestand te branden op een dvd.
    Verder heb ik aan software voor Dvd, Freemake Video Conventer/Nero7Premium/Roxio Creator.
    Misschien heeft U voor mij een passende oplossing,
    bv Dank !
    Mvgr.R.Tjiealoi