burnaware-dvd-brandenBurnaware – CD en DVD Branden

Geplaatst op: - bijgewerkt op (4.543 weergaven)

burnaware-dvd-branden

Burnaware

Burnaware is handige software om cd’s, dvd’s en blu-ray discs te branden. De software is beschikbaar als gratis versie. Ook biedt de ontwikkelaar een tweetal betaalde varianten aan van deze software om mee te brenden. Op deze pagina lees je welke versie van Burnaware het meest geschikt is voor jou. De gratis versie biedt namelijk andere functionaliteiten dan de betaalde varianten van de software.

De gratis variant van Burnaware biedt standaard functionaliteit voor het branden van cd’s en dvd’s. Daarnaast kun je er ook image bestanden mee maken en branden. Dat is bijvoorbeeld handig als je een linux distributie van het internet download in het .iso formaat. Met de gratis versie van het software pakket van Burnaware kun je dit soort bestanden probleemloos op cd of dvd branden. Daarnaast biedt de gratis variant de mogelijkheid tot het branden van de ene schijf naar de andere. Is de gratis software van Burnaware iets voor jou? Let dan tijdens de installatie op dat je geen toolbar van AVG installeert. Van die toolbar wordt je computer of laptop nodeloos traag.

De twee betaalde versies van Burnaware, de Home en Professional edities, bieden voor 29,95 of 39,95 extra functionaliteit. Zo is het mogelijk om van de ene naar de andere cd- of dvd-brander te kopieren. Je kunt dan supersnel kopieën maken van cd’s of dvd’s zodat je altijd een reserve kopie hebt van belangrijke data. Wil je van deze mogelijkheid gebruik maken dan zal je computer wel moeten beschikken over twee cd- of twee dvd-branders. Naast de mogelijkheid tot het direct kopieren van de ene schijf naar de andere bieden de betaalde varianten van de Burnaware software nog meer mogelijkheden. Wil je die vergelijken? Neem dan een kijkje op de website van de ontwikkelaars.

Heb jij zelf handige gratis software tips? Of ken jij een programma dat de moeite van een vergoeding waard is? Laat dan een berichtje achter op downloadcentrum.com. Is je idee goed genoeg? Dan zullen we zeker overgaan tot publicatie van je software-tip!

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.