Messenger software gratis downloadenMiranda IM – Messenger Software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (756 weergaven)

Je kent het vast wel, de ene helft van je vrienden gebruikt MSN messenger terwijl de andere helft stug blijft kleven aan Yahoo!messenger. Voor jou betekent dit: twee aparte programma’s installeren om met al vrienden en kennissen in contact te blijven. Gelukkig bestaan er programma’s die verschillende messenger en chat programma’s ondersteunen. Een daarvan is Miranda IM, gratis software die je kunt gebruiken om via verschillende chatprogramma’s met mensen te communiceren.

Afgelopen week brachten de ontwikkelaars van deze gratis software een nieuwe versie uit. Miranda IM is alweer toe aan versie 0.9.52. In deze nieuwe versie van de Messenger Software van Miranda werden vooral problemen met plaatjes opgelost. Ook draait de software sneller op oudere computers. Tenslotte biedt deze nieuwe gratis versie van Miranda IM ondersteuning voor IPv6.

Messenger software gratis downloaden

Miranda IM interface

Doordat de software open-source is kan iedereen plug-ins maken. Hierdoor is de software gemakkelijk uit te breiden met extra functionaliteit. Momenteel biedt Miranda IM ondersteuning voor ICQ, IRC, AIM, Jabber en uiteraard MSN Messenger en Yahoo Messenger. Door de eenvoud waarmee plug-ins ontwikkeld kunnen worden biedt de software daarnaast enkele honderden add-ons en plug-ins.

Wil je chatten met vrienden die verschillende chat-programma’s gebruiken? Dan is het downloaden van deze gratis software eigenlijk een must. Je beheert eenvoudig al je contacten verdeeld over verschillende programma’s, chatten was nog nooit zo eenvoudig! Een nadeel, Miranda IM is alleen beschikbaar voor Windows, gebruik je Mac of Linux op je computer? Dan moet je op zoek naar andere software…

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.