BS.Player gratis downloadenMuziek en videobestanden afspelen met BS.Player

Geplaatst op: - bijgewerkt op (784 weergaven)
BS.Player gratis downloaden

BS.Player

BS.Player is een gratis mediaspeler die je kunt gebruiken voor het afspelen van video en muziek op Windows computers. Ook kun je met dit programma muziek streamen uit verschillende bronnen.

Ben je op zoek naar een goede, eenvoudige en lichtgewicht mediaspeler voor je laptop of pc? Check dan mijn ervaringen met dit programma in mijn review van BS.Player.

BS.Player is een eenvoudige mediaspeler voor het afspelen van muziek- en videobestanden. de speler ondersteunt standaard de meest gebruikte formaten voor zowel video als muziek. Dit betekent dat je onder meer MP3, MKV, MP4, OGG en WMV bestanden kunt afspelen.

Het gebruik van het programma spreekt voor zich. Via Windows kun je bestanden openen in BS.Player maar ook in de tool zelf kun je via ‘file’ en dan ‘open’ mediabestanden openen. Daarnaast kun je via de interface van de tool gemakkelijk streams met muziek of video openen.

Via het startscherm van BS.Player kun je eenvoudig muziekbestanden openen.

Via het startscherm van BS.Player kun je eenvoudig muziekbestanden openen.

Free en Pro variant

BS.Player is beschikbaar in een gratis en een betaalde variant. Waar de gratis versie vooral geschikt is voor het luisteren van MP3 bestanden en het bekijken van films en series is de betaalde variant geschikter voor het streamen van muziek en video.

De betaalde ‘Pro’ variant ondersteunt audio en video streaming in een veel hogere kwaliteit. Verder kun je via de ingebouwde equalizer de weergave van zowel geluid als video eenvoudig aanpassen.

Tijdens de installatie van de gratis versie van BS.Player krijg je de mogelijkheid tot het installeren van een toolbar. Deze biedt naast reclame ook de mogelijkheid tot het bedienen van BS.Player via je browser. Toch adviseer ik je om de toolbaar niet te installeren.

Tot slot

Ben je op zoek naar een goede, eenvoudige maar bovenal lichtgewicht mediaspeler? Dan is BS.Player een goeie keus. Houd wel in je achterhoofd dat er veel meer mediaspelers zijn die hun werk prima doen. Orienteer je daarom eerst voordat je besluit tot het installeren van software voor het afspelen van muziek en film downloads.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.