Media Player Classic downloadenMedia Player Classic – simpele mediaspeler software

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.533 weergaven)

Media Player Classic downloaden

Media Player Classic

Voor mensen die op zoek zijn naar een simpele mediaspeler met een herkenbaar uiterlijk hebben we vandaag een leuke tip: Media Player Classic is een mediaspeler die het uiterlijk heeft van de vroegere Windows Media Speler. Het programma is gemakkelijk in het gebruik en je kunt de software gratis downloaden in het Nederlands via de link naast deze pagina.

Media Player Classic werd enige jaren geleden uitgebracht door Gabest. Deze ontwikkelaar stopte echter met het programma. Andere ontwikkelaars gingen vervolgens op basis van de broncode van het originele programma aan de slag. Een van die projecten was Media Player Classic: Home Cinema.

Het uiterlijk van de Media Player Classic software komt je misschien bekend voor.

Het uiterlijk van de Media Player Classic software komt je misschien bekend voor.

Mogelijkheden

Media Player Classic kent een beperkt aantal mogelijkheden. Daardoor is het programma simpel, snel en neemt het weinig van je computer. Uiteraard weet het programma raad met een groot aantal bestandsformaten voor zowel audio als video. Zo kan het programma mp3 afspelen maar worden ook .ogg, .wmv, .mkv en .avi bestanden probleemloos afgespeeld.

Verder is de Media Player Classic software helemaal gratis. Voor de liefhebbers kan zelfs de broncode van het programma gedownload worden. Verder kan het programma in een groot aantal talen worden gebruikt. Je kunt het programma ook downloaden in het Nederlands.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.