Gom Audio voor het afspelen van muziek op je computer

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.017 weergaven)
muziek downloaden en afspelen met Gom Audio

Gom Audio

Gom Audio is de naam van een gratis programma waarmee je op computers en laptops muziek kunt afspelen. Regelmatig komen er nieuwe versies beschikbaar van deze handige mediaspeler.

Heb je doordat je veel muziek download via internet een grote collectie aan mp3-bestanden en wil je graag eenvoudig te bedienen software die je computer niet traag maakt? Download en installeer dan nu de gratis Gom Audio software via de link naast dit artikel.

De Gom Audio software wordt ontwikkeld door Gretech. Dat bedrijf komt je misschien bekend voor vanwege de Gom Player software, een gratis programma voor het afspelen van film- en tv-serie downloads.

De muziekspeler van Gom, die dus Gom Audio heet, is een luchtgewicht speler die op veel computers en laptops snel werkt. Daarnaast is het programma eenvoudig te bedienen dankzij de vele sneltoetsen die je kunt gebruiken om een liedje af te spelen, naar het volgende of vorige liedje in je playlist te gaan of om het volume aan te passen.

Een ander voordeel van de Gom Audio speler is dat het programma overweg kan met audio-bestanden in vele formaten. Uiteraard wordt het populaire mp3 formaat (het meest gangbare formaat voor muziek op internet) ondersteund maar ook OGG, WAV, en MP4 bestanden kun je probleemloos afspelen met het programma.

Tenslotte bevat de Gom Audio speler geen adware of spyware,  je kunt de software dus met een goed gevoel gratis downloaden via de link naast dit artikel.De download is 5MB groot en is dus zo binnen.

Gom Audio Player is alleen beschikbaar Windows. Alle versies van Windows worden ondesteund: Windows 10 maar dus ook Windows XP. Gratis downloaden via deze link of via de link bovenaan de pagina. Ervaringen, problemen of andere zaken die je wil delen met betrekking tot dit programma? Laat het ons weten via de reactie-mogelijkheid onder deze pagina.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.