Flash Player downloadenVideo streamen met de Adobe Flash Player

Geplaatst op: - bijgewerkt op (746 weergaven)
Flash Player downloaden

Flash Player

De Adobe Flash Player was ooit het enige programma waarmee je op internet video’s kon streamen. Inmiddels kun je op veel andere manieren video streamen; moderne browsers kunnen dat zelfs rechtstreeks zonder tussenkomst van andere software.

Toch zijn er nog steeds veel websites die Flash video’s aanbieden. Onder andere Google Video en Youtube bieden bezoekers nog steeds de mogelijkheid om losse Flash video’s af te spelen. Adobe bracht vandaag een nieuwe versie uit van de Flash Player.

De Flash Player software moet je gebruiken om video’s te streamen uit websites die Flash gebruiken als bestandsformaat. Ook als je .SWF bestanden hebt gedownload moet je deze afspelen met de Flash Player.

Als je problemen hebt met het afspelen van Flash video dan is het verstandig om deze nieuwe versie te installeren. Maar ook als je een oudere versie van de Flash Player gebruikt is het verstandig om versie 21 te installeren. Doordat Flash nog steeds veel gebruikt wordt maken hackers ook regelmatig gebruik van hacks in oudere versies van de Player.

Automatische update voor je browser

Als je Flash gebruikt in Chrome, Firefox, IE of Safari dan zul je versie 21 niet handmatig te hoeven downloaden. Versie 21 wordt namelijk automatisch geinstalleerd door de browser zelf. Wil je zeker zijn van de nieuwste versie van de Flash Player op je computer? Check dan de link waar je Flash Player 21 kunt downloaden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.