Upflix - de handigste app voor Netflix gebruikersUpflix – Een essentiële app voor Netflix gebruikers

Geplaatst op: - bijgewerkt op (1.218 weergaven)
Upflix - de handigste app voor Netflix gebruikers

Upflix

Upflix is een ontzettend handige app voor iedereen die films en series kijkt met Netflix. Deze app, die op geen enkele manier verbonden is met het bedrijf waar je tv-series kunt streamen, biedt uitgebreide informatie over de series en films die je kunt kijken met Netflix

De meest handige functie aan de app is het automatische systeem dat je een melding op je smartphone of tablet stuurt op het moment dat er een nieuw seizoen of een nieuwe aflevering van jouw favoriete series op Netflix beschikbaar is. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de nieuwste films en series om te streamen.

Upflix toont uitbreide informatie over series en films op Netflix.

Upflix toont uitbreide informatie over series en films op Netflix.

Netflix roulette

Verder is ook de roulette functie een aanwinst voor Netflix-liefhebbers. Met deze roulette functie geeft Upflix je goeie tips voor leuke films en series die passen bij jouw smaak. Geef een genre en een minimaal cijfer op IMDB en Upflix geeft je automatisch bijpassende films en series. En is je Netflix account gekoppeld aan Upflix? Dan kun je deze film of serie gelijk kijken of aan je wachtrij toevoegen.

Upflix is eigenlijk de perfecte aanvulling op de soms gebrekkige interface en weinige informatie die Netflix zelf geeft. De app vertelt je per serie of film waar deze over gaat, wie erin meespelen en wat voor reviews en beoordelingen deze film of serie heeft gekregen.

Verder geeft app informatie over de beeldkwaliteit van series en kun je zien of een serie Nederlandse ondertiteling heeft. Tot slot kun je via Upflix ook trailers bekijken op bijvoorbeeld Youtube. En mocht je een film of serie willen streamen? Dan kan dat rechtstreeks via de app. Je moet deze daarvoor wel eerst koppelen aan Netflix.

Tot slot

Upflix is een gratis app die je kunt downloaden uit de app-store van Apple of de Play-Store voor Android. Bovenaan deze pagina vind je een downloadlink die je kunt gebruiken om Upflix te downloaden voor iOS. Heb je de app geïnstalleerd en bevalt hij je? Laat je dan een beoordeling achter? Tot slot mag je met problemen met deze app of met Netflix ook altijd reageren onder dit bericht.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.