movienizerMovienizer – Film Downloads Beheren

Geplaatst op: - bijgewerkt op (3.660 weergaven)
movienizer

movienizer

Als jij tot de mensen behoort die veelvuldig gratis films downloaden van het internet via bijvoorbeeld Spotnet of Bittorrent dan ken je het probleem: door alle films die je download raakt het overzicht in je collectie kwijt. En dat is lastig als je voor iemand wilt uitzoeken of jij een bepaalde film op je computer hebt staan.

Hetzelfde geldt voor mensen met een grote dvd-collectie. Naarmate je collectie groeit wordt het overzicht op de film collectie er niet beter op. Gelukkig is er software waarmee je gemakkelijk al je film downloads maar ook je off-line dvd-collectie eenvoudig kunt beheren.

Als je eenvoudig je film-collectie wil beheren is de Movienizer softare een goede keuze. Je kunt deze software gratis uitproberen maar na verloop van tijd moet je de software registreren om hem te kunnen blijven gebruiken. Vanwege de mogelijkheden en functionaliteiten van deze software en het feit dat je voor het gebruik ervan moet betalen is de software vooral geschikt voor mensen met veel film-bestanden op hun computer. Ook professionele gebruikers die veel met film-bestanden werken zouden deze software kunnen gebruiken.

Movienizer is een programma dat vooral geschikt is voor het organiseren, beheren en catalogiseren van grote film-collecties. Voor het beheren van DVD-collecties kent het programma handige extra’s. Zo kun je het dvd-hoesje scannen de Movienizer software in staat te stellen via internet de informatie die bij deze dvd hoort op te halen. De software heeft verbinding met een groot aantal online filmdatabases zoals de IMDB. Met de informatie uit deze databases maakt de software een overzicht van al jouw films, zowel online als offline verkregen.

De nieuwe versie van Movienizer, die als versienummer 6.0 heeft meegekregen, kent een groot aantal verbeteringen. Wil je de software gratis downloaden en deze zo uitproberen? Gebruik dan de link naast dit artikel. Heb je zelf tips en trucs? Laat het ons dan weten 🙂

Screenshot van de interface van Movienizer

Screenshot van de interface van Movienizer

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.