Films beheren op Apple MacMovie Explorer – Films beheren op Apple Mac

Geplaatst op: - bijgewerkt op (649 weergaven)
Films beheren op Apple Mac

Films beheren op Apple Mac

Ben je een filmliefhebber en heb je, verspreid over verschillende opslagmedia, een grote collectie aan films? Dan is de Movie Explorer software (alleen voor Apple Mac) een programma dat je moet proberen. Movie Explorer kun je gratis downloaden uit de Apple Mac store. Het programma wordt mede ontwikkeld door een Nederlander die actief is op het forum van Tweakers.

Na het downloaden en installeren van Movie Explorer kun je met het programma automatisch alle interne, externe en netwerkschijven binnen jouw thuisnetwerk scannen op films. Het programma ondersteunt eigenlijk alle populaire extensies voor media-bestanden. Dus of je nu films download van internet of je deze ript van een dvd-schijf en ze later opslaat: Movie Explorer herkent ze.

Na het scannen van al je film-downloads maakt Movie Explorer een mooi overzicht van al jouw films. Daarbij worden van internet ook covers, film-posters en extra informatie over films opgezocht en getoond in de catalogus. Zo heb je binnen de korste keren een mooie catalogus met plaatjes en informatie van alle films die je kunt kijken.

Nieuwe versie

In de Apple Mac Store kun je versie 1.3 van de Movie Explorer software gratis downloaden. Deze nieuwe versie biedt een aantal verbeteringen en bug-fixes. Gebruik je Movie Explorer al? Dan is een update aan te raden (je huidige catalogus blijft bewaart). Wil je graag gaan werken met deze gratis software dan vind je de download-winkel van Apple de nieuwste versie nu al.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.