LetterboxdLetterboxd – iOS applicatie voor filmliefhebbers

Geplaatst op: - bijgewerkt op (210 weergaven)
Letterboxd

Letterboxd

Letterboxd is een handige app voor iOS waarmee je bij kunt houden welke films je gezien hebt. Ben je een liefhebber van films en wil je graag bijhouden welke films je hebt gezien en wat je van deze films vond? Installeer dan deze gratis app op je iPhone of iPad.

Letterboxd maakt deel  uit van de populaire en gelijknamige website. Online kon je al langer bijhouden welke films je had bekenen en wat voor waardering deze films van jou kregen. Met de app voor iOS kan dat vanaf nu dus ook op je smartphone of tablet.

Naast de mogelijkheid om bij te houden welke films je gezien hebt kun je met Letterboxd ook een lijstje bijhouden van films die je nog wil bekijken. Krijg je van iemand een goede tip over een leuke film? Voeg deze film toe aan de films die je nog moet zien.

Verder kun je in de applicatie ook top-lijsten bekijken van films uit elk denkbaar genre. Wil je een goeie actiefilm bekijken? Check dan welke films andere mensen leuk vonden via de top-lijst voor actiefilms.

En wil je graag weten welke films jouw vrienden leuk vonden? Ook dat kun je via de app, maar ook via de website, in de gaten houden. Letterboxd werkt onder andere samen met Facebook, gebruiken jouw Facebook contacten ook Letterboxd dan kun je snel zien welke films zij leuk vonden.

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.