Tixati downloadenTixati – een goed alternatief voor Frostwire of µTorrent

Geplaatst op: - bijgewerkt op (6.031 x bekeken)
Tixati downloaden

Tixati logo

Tixati is een onbekend downloadprogramma om muziek, films, tv-series en software te downloaden via Bittorrent. In tegenstelling tot andere downloadprogramma’s voor het uitermate populaire Bittorrent bevat Tixati geen advertenties. Verder is het programma ook beschikbaar als versie voor Linux.

Ben je op zoek naar goede software om te downloaden via Bittorrent? Dan is Tixati een goede keuze. Het programma werkt uiteraard onder Windows. Alle versies vanaf Windows XP worden ondersteunt. Het maakt daarbij niet uit of je 32 of 64 bits-versies van Windows gebruikt.

Naast een Windows versie kun je Tixati ook gratis downloaden voor computers of laptops op basis van Linux. Deze Linux versie kun je ook gebruiken voor het inrichten van een stabiele download-server op basis van Linux.

Goed alternatief voor µTorrent

Tixati wordt gezien als een goed alternatief voor bekende Bittorrent downloadprogramma’s als µTorrent en Frostwire. Het grote voordeel van Tixati vergeleken met andere downloadprogramma’s voor Bittorrent is het geheel ontbreken van reclame.

Verder levert de installer geen malware of andere ongewenste software mee en werkt het programma ook op oudere computers snel en gemakkelijk. Het programma heeft lagere systeemeisen dan andere programma’s om mee te downloaden via Bittorrent.

De interface van Tixati: simpel en overzichtelijk.

De interface van Tixati: simpel en overzichtelijk.

Goed alternatief voor Frostwire en uTorrent

Tixati alle mogelijkheden die Frostwire en uTorrent ook bieden. Zo is er ondersteuning voor dht-links en magnet-links (maar welk Bittorrent programma biedt dat niet…) Verder worden RSS-feeds ondersteunt zodat automatisch nieuwe afleveringen van series gedownload kunnen worden.

Ook geeft het programma uitgebreide informatie over het ingaande en uitgaande netwerkverkeer. Zo kun je dus heel makkelijk bijhouden in hoeverre andere mensen van jou downloaden. Ook kun je zien welke van jou downloads bij andere mensen populair zijn.

Tixati downloaden?

Tixatie kun je downloaden via de link naast deze pagina. Ook kun je via die website meer informatie vinden over het programma.

Voor problemen tijdens het installeren of tijdens het gebruik van Tixati kun je die website raadplegen. Natuurlijk kun je onder deze pagina reageren als je problemen hebt met het downloaden via Tixati.

Regelmatig verschijnen er nieuwe versies van Tixatie. Deze bieden vaak meer stabiliteit en een betere performance. Ook worden er in nieuwe versies van Tixatie veel fouten opgelost en is het programma vaak net wat makkelijker te downloaden.

Ben je op zoek nar een goed alternatief voor het trage en met spyware volgestopt uTorrent? Dan is Tixati een goed downloadprogramma. De systeemeisen zijn laag, de mogelijkheden groot en de interface overzichtelijk.

3.5/5 - (21 stemmen)

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 reacties

 • hans

  Is dit programma te vergelijken met The Pirate Bay? Want mijn vraag is eigenlijk het volgende: ik wil de film Incredables 2 downloaden. Hoe ga ik nu te werk want ik kan nergens een beschrijving vinden hoe ik een torrent kan invullen en dan downloaden. Help jij mij verder?
  Gr Hans

 • kan niet meer downloaden met ziggo ze hebben downloaden met spotnet stopgezet

 • ik ben van abonnememt verandert van ziggo
  nu hebben ze me afgesloten van spotnet onder het mom van als je van abonnement verandert dan mag dat

 • janus

  wil graag muziek douwnloden

  • B

   Je kunt toch met YouTube Downloader muziek filmpjes downloaden en ze daarna ook met YouTube Downloader converteren van Mp4 naar Mp3. Het is gratis en je kunt er alle muziek vinden die je mooi vind.