AcdSee software gratis downloadenFoto’s bewerken met ACDSee

Geplaatst op: - bijgewerkt op (560 weergaven)
AcdSee software gratis downloaden

AcdSee

ACDSee is de beste software voor de computergebruiker die het overzicht kwijt is over zijn digitale foto’s. ACDSee biedt uitgebreide mogelijkheden om grote collectie’s digitale foto’s en afbeeldingen te beheren en te bewerken.

Na het downloaden en installeren van ACDSee opent het programma met een scherm dat ontzettend veel mogelijkheden biedt. Om deze te kunnen gebruiken moet je eerst een account aanmaken bij ACDSee.

Heb je eenmaal een account dan kun je de gratis versie van ACDSee gebruiken om je computer te scannen op afbeeldingen. Alle afbeeldingen die het programma vindt worden weergegeven in een overzichtelijke structuur.

Via de interface van ACDSee kun je vervolgens alle foto’s op je computer in een map opslaan. Maar ook kun je ervoor kiezen om foto’s gerubriceerd per onderwerp of op datum in submappen op te slaan.

Naast het gerubriceerd opslaan van foto’s biedt de tool nog veel meer mogelijkheden die het professionele en amateur fotografen gemakkelijk maakt. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s bewerken door een batch aan te maken. Alle foto’s die je toevoegt aan deze batch worden dan in een keer bewerkt.

Het startscherm van ACDSee.

Het startscherm van ACDSee. 

ACDSee downloaden

Via de link bovenaan deze pagina kun je ACDSee gratis downloaden. Mijn ervaringen rondom het programma betreffen versie 18 van de tool. Voor professionele gebruikers is er ook ACDSee Pro. Van die tool is versie 8 de meest recente versie.

Om te kijken of ACDSee je bevalt en doe wat het belooft kun je het programma (zowel de eenvoudige als de pro-versie) gratis uitproberen. Na de proefperiode van 30 dagen moet je een licentie kopen om de tool te kunnen blijven gebruiken.