Mini Metro iOS en Android gameMini Metro – deze treinsim-game moet je hebben!

Mini Metro is een van de leukste games voor mijn iPhone die ik de afgelopen tijd ben tegengekomen. Wil je weten waarom ik deze nou zo leuk vind? Lees dan mijn review van deze game voor iOS, Android en Windows.

Leuke spelletjes voor smartphones zijn best moeilijk te vinden. Veel games zijn te gemakkelijk of juist te moeilijk en bijna alle spelletjes voor smartphones zijn gebaseerd op andere succesnummers uit het verleden. Hierdoor krijg ik vaak het gevoel een nieuwe game al eens eerder gespeeld te hebben.

Lees verder

Hartenjagen Windows 10.Hartenjagen spelen op een Windows 10 computer

Hartenjagen zal bij een aantal mensen nostalgische gevoelens oproepen. De game was jaren een standaard onderdeel van Windows. Hartenjagen was naast Patience een van de weinig spelletjes die met Windows werd meegeleverd.

In Windows 8 was het niet langer mogelijk om Hartenjagen rechtstreeks te spelen op computers en laptops. Maar ook onder Windows 10 wordt Hartenjagen niet rechtstreeks geïnstalleerd.

Gelukkig heb ik een oplossing voor je. Want met de software in deze handleiding kun je toch gewoon Hartenjagen op computers en laptops met Windows 10. Lees mijn  review van Hartenjagen of dat de moeite waard.

Lees verder

Super Mario Run: Super Mario voor smartphone en tablet

Super Mario Run is in meerdere opzichten een unieke game. Zo is het de eerste keer dat loodgieter Mario op een smartphone of tablet te zien is . Maar ook is Super Mario Run de eerste game van Nintendo voor smartphones en tablets.

Verder valt Super Mario Run op doordat de game erg gemakkelijk te spelen is. Iedereen met een goed gevoel voor timing zal veel plezier beleven aan deze Super Mario game voor iPhone en iPad. Het enige nadeel aan Super Mario Run is de hoge prijs voor de volledige versie van de game.

Lees verder

Pokemon Go downloadenPokémon Go – vernieuwend en erg verslavend!

Pokémon Go is de nieuwste hit voor iOS en Android. In de game, die mede wordt ontwikkeld door Nintendo, moet je op straat, in de bus, de trein, op school of op andere plekken zoeken naar Pokémons om deze te vangen. Heb je een Pokémon gevangen? Voeg hem dan toe aan je verzameling en train hem voor een gevecht.

Pokémon Go is een game die de echte wereld en het gamen op je smartphone samenbrengt. Met een deftig woord wordt Pokémon Go dan ook wel een Augmented Reality game genoemd. Wil je meer weten over Pokémon Go of wil je de game downloaden? Lees alles over de game in onze review / handleiding.

Lees verder

Slither.io spelenSlither.io – een verslavend spel voor mobiel en PC

Slither.io is een nieuwe en verslavende game die je zowel op een computer als op je smartphone kunt spelen. Lees in onze review van deze free-to-play game de beloftes die de makers claimen waar kan maken.

Slither.io is een simpele game waarbij je in de huid van een slang kruipt. Deze slang heeft honger en eet graag kleine lichtgevende bolletjes. Hoe meer je van deze bolletjes eet hoe langer je wordt.

Lees verder

OpenRA downloadenOpenRA – Open source Command & Conquer en Dune 2000 spelen

Dune en Command & Conquer waren jaren geleden de meest gespeelde RTS-games die er waren. En dat was niet gek: beide games zaten goed in elkaar en boden uren speelplezier. Inmiddels zijn beide games op het grafische vlak ingehaald door de concurrentie. Op het gebied van gameplay bieden ze RTS-liefhebbers nog genoeg spelplezier.

Voor iedereen die graag Dune 2000 of Command & Conquer wil spelen op een moderne computer is er nu OpenRA. Met deze open-source software is het mogelijk om volledig werkende exemplaren van beide games te downloaden en te spelen. En omdat OpenRA onder een open-source licentie wordt uitgebracht is dat ook nog eens  helemaal gratis.

Lees verder

Open Rollercoaster TycoonOpenRCT2 – RollerCoaster Tycoon 2 als open-source game

Rollercoaster Tyoon en de opvolger, deel 2, waren jaren geleden erg populaire games binnen het tycoon-genre. De oorspronkelijke games zijn inmiddels zo verouderd dat ze niet of nauwelijks te spelen zijn op moderne hardware.

Gelukkig is er Open RollerCoaster Tycoon 2. Een open-source versie van het oorspronkelijke spel die je gratis mag downloaden. Een versie van de originele game is noodzakelijk om OpenRCT2 te kunnen spelen.

Lees verder

HookHook – een leuk iPad puzzel-spel

Ben je op zoek naar een leuk en niet te moeilijk puzzel-spel voor de iPad? Probeer dan Hook.

Deze iPad game kost normaliter 0,99 cent maar is vandaag gratis te downloaden uit de app-store. Meer informatie en een korte handleiding over het spelen van Hook lees je natuurlijk op downloadcentrum.com.

Lees verder
1 2 3