Sugar Sync - Online bestanden opslaan.Sugar Sync – Online bestanden opslaan

Sugar Sync - Online bestanden opslaan.

Sugar Sync

Online al je bestanden opslaan is om meerdere redenen een goed idee. Allereerst is het altijd verstandig om een goede backup te hebben van de voor jouw belangrijke documenten, foto’s en andere bestanden op je computer. Verder is de online opslag van je bestanden ook erg handig op momenten dat je vanaf een andere computer toegang wil krijgen tot jouw informatie. Met de SugarSync software en de gelijknamige online opslag is het opslaan en opnieuw downloaden van al je bestanden reuze eenvoudig.

Vandaag verscheen er een update van de SugarSync software die concurreert met onder andere Dropbox, Google Drive en iCloud. Met de software kun je heel snel en gemakkelijk een backup maken van de informatie op je computer of laptop die jij graag wil bewaren. Verder kun je daarna op verschillende manieren toegang krijgen tot deze bestanden.

Het handige is dat dat kan via je computer of laptop maar ook via speciale apps voor bijvoorbeeld Apple iPad en iPhone (gebruik deze link). Ook voor Android en een aantal andere mobiel platforms kun je de Sugarsync software gratis downloaden.

De gratis software downloaden om Sugarsync te kunnen gebruiken doe je via de link naast dit artikel of via de  website van het bedrijf. Ook kun je daar een proefabonnement afsluiten, meer over de gratis proefabonnementen op Sugarsync hieronder. De software om een online backup te maken werkt alleen op Apple Mac en op Windows. Bestanden raadplegen kan op meerdere platforms.

 

Betaalde online opslag

Om met de Sugarsync software te kunnen ben je verplicht om een betaald abonnement te nemen op de online opslag van het bedrijf. De gratis online opslag van 5GB, die het bedrijf altijd aanbod, is sinds het begin van dit jaar niet meer aan te vragen. Daarom zal een abonnement op een van de online pakketten van Sugarsync gekocht moeten worden.

Die pakketten zijn er van 60, 100 of 250 GB, voor een prijs vanaf 75 dollar per jaar. Daarmee is Sugar Sync wel een van de goedkopere online backup providers. Je kunt de mogelijkheden die het bedrijf biedt hier met elkaar vergelijken.

Uiteraard is het wel mogelijk om de software en bijbehorende online opslag voor een periode van 30 dagen gratis te proberen. Je kunt via de Sugarsync website een proefabonnement afsluiten waarmee je een maand lang gratis gebruik kunt maken van het pakket dat je overweegt te kopen.

 

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *