Een schermafbeelding van Spotnet 2.0Spotnet 2.0 – een nieuwe Spotnet

Spotnet is een programma dat door veel mensen wordt gebruikt om te downloaden van Usenet. Helaas kent de nieuwste versie van Spotnet veel problemen. Daarom heeft een groep trouwe gebruikers van Spotnet in eigen beheer een nieuwe versie van het downloadprogramma uitgebracht.

Deze versie van Spotnet heeft als officiële naam Spotnet 2.0 gekregen. Toch is deze nieuwe versie van Spotnet niet te vergelijken met versie 1.8.1. Zo kun je sneller en makkelijker downloaden dankzij de handige knoppen in het zoekscherm van Spotnet 2.0.

Lees verder

SpotnetSpotnet downloaden

Spotnet wordt door steeds meer mensen gebruikt. Logisch: films, series en muziek downloaden met Spotnet is erg gemakkelijk. Daar komt bij dat je Spotnet gratis kunt downloaden. Het programma wordt als shareware uitgebracht en iedereen mag het zonder kosten gebruiken en verder verspreiden.

Verder gaat downloaden met Spotnet vaak veel sneller dan met p2p software en is anoniem downloaden met Spotnet veel makkelijker. Wil je weten hoe Spotnet werkt of wil je Spotnet nu downloaden? In deze ‘hoe moet je’ alles over dit populaire downloadprogramma.

Wil je weten hoe je moet downloaden Spotnet? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt. Voor problemen met Spotnet verwijzen we je tenslotte graag naar onze handleiding Spotify Problem Solving.

Lees verder

newsbin-software-downloadNewsbin Pro downloaden – Software voor film en muziek downloads

Als je veel download van nieuwsgroepen met behulp van losse NZB bestanden dan heb je software nodig om die NZB bestanden in te lezen om zo gratis te downloaden van Usenet. Een van de beste programma’s om te downloaden van nieuwsgroepen is Newsbin Pro. Newsbin Pro is uitsluitend beschikbaar voor Windows. Voor OS X en Linux wordt het programma niet

Lees verder