Microsoft OneNote downloadenOneNote – Een plek voor al je aantekeningen

Microsoft OneNote is een onderdeel van het populaire Microsoft Office pakket. De meeste onderdelen van Office mag je alleen gebruiken als je ervoor betaalt. Denk dan bijvoorbeeld aan Word, Excel of Powerpoint. Voor OneNote geldt dat niet: deze Microsft software mag iedereen gratis downloaden.

OneNote is een programma dat gebruikt kan worden om notities en aantekeningen te maken. OneNote is bijvoorbeeld handig tijdens een hoorcollege maar ook tijdens het volgen van cursussen en trainingen kan OneNote erg goed van pas komen. OneNote is, zoals Microsoft het zelf zegt, een digitaal kladblok.

Lees verder

AkelPadAkelPad – Teksteditor Software

De teksteditor van Windows, Notepad, is een van de meest gebruikte teksteditors op de redactie van downloadcentrum.com. Even snel een simpel berichtje typen, de opmaak uit een web-pagina snel verwijderen of een paar regels php code bewerken, met Notepad kan dat erg gemakkelijk. Naast Notepad zijn er echter ook genoeg andere gratis teksteditors die elk andere functionaliteiten en mogelijkheden bieden.

Lees verder

gratis office software van Open OfficeOpen Office – Kantoor Software

Microsoft Word is waarschijnlijk een van de software pakketten waar fabrikant Microsoft het meeste mee verdient. Bijna iedere computer, laptop of Apple computer is uitgerust met deze tekstverwerkings software die wordt geleverd als onderdeel van het Microsoft Office pakket. Groot nadeel van Microsoft Office is natuurlijk de hoge prijs, als je geen student of scholier bent dan betaal je al

Lees verder

gratis notepad++ software downloadenNotepad++ – de beste gratis tekstverwerker

Gratis software downloaden om snel en eenvoudig teksten te bewerken? Een van de beste gratis software pakketten om eenvoudig teksten te bewerken is Notepad++. Het programma biedt een simpele interface, een snelle bediening en veel mogelijkheden voor mensen die meer zoeken dan alleen de standaardfunctionaliteit. Vooral voor mensen die programmeren is Notepad++ een goed programma. Nieuwe versie Notepad++ Vandaag kwam

Lees verder