Gratis muziek downloaden

Wil jij gratis muziek downloaden van internet? Dat kan natuurlijk met veel programma’s die we op downloadcentrum.com behandelen. Op deze pagina vind je een overzicht van de beste software om gratis muziek te downloaden. Let wel op dat muziek downloaden van internet legaal is, het verder verspreiden van muziek downloads via p2p programma’s is dat echter niet. Om er zeker van te zijn dat je legaal muziek download is het verstandig om eerst te kijken of de muziek die je wil downloaden wel echt gratis te downloaden is.

Deze lijst met software om muziek te downloaden is niet compleet, zo kun je ook gratis muziek downloaden via DC++ en via Tubidy bijvoorbeeld. Tijdens het schrijven van dit artikel is echter alleen software gebruikt die via downloadcentrum.com gratis is te downloaden. Heb jij nu goede tips om gratis muziek te downloaden die nog niet in deze lijst genoemd is? Laat het ons dan weten, downloadcentrum.com is nooit compleet en hoe meer software we hier behandelen hoe beter het natuurlijk is!

Muziek downloaden met Spotnet

Spotnet kan natuurlijk niet ontbreken als je schrijft over gratis downloaden. Via deze software om te downloaden van nieuwsgroepen is het gemakkelijk om snel complete albums en losse liedjes te downloaden. Wil je muziek downloaden met Spotnet? Lees dan natuurlijk onze handleiding voor Spotnet. Ook voor hulp tijdens het installeren, het instellen en voor problemen met Spotnet kun je op die pagina terecht. Een alternatief voor het gratis downloaden van muziek van nieuwsgroepen (usenet) kun je natuurlijk ook Newsleecher of SABnzbD gebruiken.

Bittorrent / uTorrent

Gratis downloaden met Bittorrent

µTorrent

Een tweede gratis programma om muziek te downloaden is uTorrent. uTorrent werkt via het bittorrent p2p protocol. Voor het downloaden via bittorrent zijn veel programma’s geschikt. uTorrent geniet onze voorkeur omdat het erg handig werkt en omdat we op downloadcentrum.com een uitgebreide handleiding over downloaden met uTorrent hebben geschreven. Wil je weten hoe je muziek download met uTorrent? Lees dan de uTorrent handleiding. Alternatieven voor uTorrent om te muziek te downloaden via Bittorrent zijn bijvoorbeeld qBittorrent en Frostwire.

Muziek van Youtube

Youtube is een populaire website die iedereen zal kennen. Youtube wordt door veel artiesten gebruikt om muziek aan te bieden om zo gratis reclame te maken voor hun nieuwe album. Met speciale software is het mogelijk om deze muziek te downloaden om ze vervolgens af te spelen op je computer of smartphone.

Wil je muziek downloaden van Youtube? Op deze pagina lees je precies welke gratis software je kunt gebruiken om muziek te downloaden van Youtube. Update: Inmiddels is het downloaden van muziek via Youtube een stuk lastiger geworden; Google wil niet dat mensen muziek downloaden van de video-website omdat het bedrijf werkt aan een eigen muziek streaming dienst. WIl je populaire (top 40 muziek) downloaden gebruik dan andere software.

Tips?

Heb jij tips voor software om gratis muziek te downloaden? Laat dan een reactie achter onder een van de programma’s die op deze pagina genoemd worden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe software om gemakkelijk te downloaden van internet. Ook voor tips rondom het gebruik van een van de genoemde programma’s kun je reageren op de desbetreffende pagina.