Gratis muziek downloaden

Zoek
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Zoek alleen in deze categorie
adware en spyware bescherming
agenda - kalender
Android applicaties
Audio / video
Backups maken en terugzetten
behendigheid
bestandsbeheer
beveiliging
Browser software
Chat-software
Codecs
Computer op afstand beheren
data herstel
De Beste...
Download software
downloaden
DVD en CD rippen en branden
E-mail programma's
Film en muziek downloads beheren
Firewall softare
fotobewerking
Games en spelletjes
Gratis Anti Virus Software
hoe moet je
internet
iphone
kaarten
Kaartspelletjes voor pc en tablet
linux
Mobiel
multi-monitor
Muziek en film afspelen
Muziek en video omzetten
navigatie
netwerkbeheer
pc onderhoud
pc-optimalisatie
PDF
platform
privacy & gegevens beheren
puzzelspelletjes
race spelletjes
Simulatie en RTS games
streaming muziek
sys-info
tekst / beeld
tekstbewerking
Upload software (FTP)
Video maken op pc en mac
wat is
Website maken

Gratis muziek downloaden

Muziek downloaden van internet.

Muziek downloaden van internet.

Wil jij gratis muziek downloaden van internet? Dat kan natuurlijk met veel programma’s die we op downloadcentrum.com behandelen. Op deze pagina vind je een overzicht van de beste software om gratis muziek te downloaden. Let wel op dat muziek downloaden van internet legaal is, het verder verspreiden van muziek downloads via p2p programma’s is dat echter niet. Om er zeker van te zijn dat je legaal muziek download is het verstandig om eerst te kijken of de muziek die je wil downloaden wel echt gratis te downloaden is.

Deze lijst met software om muziek te downloaden is niet compleet, zo kun je ook gratis muziek downloaden via DC++ en via Tubidy bijvoorbeeld. Tijdens het schrijven van dit artikel is echter alleen software gebruikt die via downloadcentrum.com gratis is te downloaden. Heb jij nu goede tips om gratis muziek te downloaden die nog niet in deze lijst genoemd is? Laat het ons dan weten, downloadcentrum.com is nooit compleet en hoe meer software we hier behandelen hoe beter het natuurlijk is!

Muziek downloaden met Spotnet via Usenet

Spotnet kan natuurlijk niet ontbreken als je schrijft over gratis downloaden. Via deze software om te downloaden van nieuwsgroepen is het gemakkelijk om snel complete albums en losse liedjes te downloaden. Wil je muziek downloaden met Spotnet? Lees dan natuurlijk onze handleiding voor Spotnet. Ook voor hulp tijdens het installeren, het instellen en voor problemen met Spotnet kun je op die pagina terecht.

Een alternatief voor het gratis downloaden van muziek van nieuwsgroepen (Usenet) kun je natuurlijk ook Newsleecher of SABnzbD gebruiken. Om muziek te downloaden met deze programma’s heb je naast een goede Usenet provider ook NZB bestanden nodig met daarin de locatie van een album of mp3 bestand op Usenet. Gratis muziek downloaden op Usenet is vooral handig als je op zoek bent naar volledige albums: voor losse mp3 bestanden kun je beter op andere manieren muziek downloaden.

Gratis muziek downloaden met Bittorrent

Gratis downloaden met Bittorrent

µTorrent

Een tweede gratis programma om muziek te downloaden is uTorrent. uTorrent werkt via het bittorrent p2p protocol. Voor het downloaden via bittorrent zijn veel programma’s geschikt. uTorrent geniet onze voorkeur omdat het erg handig werkt en omdat we op downloadcentrum.com een uitgebreide handleiding over downloaden met uTorrent hebben geschreven.

Wil je weten hoe je muziek download met uTorrent? Lees dan de uTorrent handleiding. Alternatieven voor uTorrent om te muziek te downloaden via Bittorrent zijn bijvoorbeeld qBittorrent en Frostwire. Daarnaast zijn ook anonieme bittorrent programma’s zoals Tribler erg geschikt om gratis muziek te downloaden van internet.

Muziek van Youtube

Youtube is een populaire website die iedereen zal kennen. Youtube wordt door veel artiesten gebruikt om muziek aan te bieden om zo gratis reclame te maken voor hun nieuwe album. Met speciale software is het mogelijk om deze muziek te downloaden om ze vervolgens af te spelen op je computer of smartphone.

Wil je muziek downloaden van Youtube? Op deze pagina lees je precies welke gratis software je kunt gebruiken om muziek te downloaden van Youtube. Update: Inmiddels is het downloaden van muziek via Youtube een stuk lastiger geworden; Google wil niet dat mensen muziek downloaden van de video-website omdat het bedrijf werkt aan een eigen muziek streaming dienst. Wil je populaire (top 40 muziek) downloaden gebruik dan andere software.

Muziek downloaden met Tubidy

Een van de meest handige manieren om muziek te downloaden op je smartphone is via Tubidy. Tubidy is geen download-programma maar een website waarmee je heel makkelijk gratis muziek naar je smartphone kunt downloaden. Zoeken, kiezen en downloaden, simpeler wordt het niet :). Tubidy kent eigenlijk maar een groot nadeel en dat is het feit dat je alleen muziek kunt downloaden op Android smartphones. Tubidy werkt namelijk niet op de iPhone.

Tips?

Heb jij tips voor software om gratis muziek te downloaden? Laat dan een reactie achter onder een van de programma’s die op deze pagina genoemd worden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe software om gemakkelijk te downloaden van internet. Ook voor tips rondom het gebruik van een van de genoemde programma’s kun je reageren op de desbetreffende pagina.

Software


Muziek herkennen met Shazam

Shazam is een applicatie voor smartphones en tablets waarmee je muziek kunt herkennen.

Erg handig voor als je een leuk liedje hoort maar geen idee hebt wat de titel is of wie de track zingt. Met Shazam heb je in enkele seconden het antwoord op deze vragen.lees verder...

AirDC++ downloaden - voor film en muziek downloads

AirDC++ is een downloadprogramma om te downloaden via het DirectConnect protocol. Hiermee verschilt AirDC++ erg van Spotnet (dat download van Usenet) en Frostwire (voor Bittorrent ).

Wil je meer weten over downloaden met AirDC++?lees verder...

EZ-CD Audio Converter - muziek rippen en branden

Wil je graag een muziek-cd rippen of juist mp3 bestanden branden naar een cd of dvd? Dan is de EZ CD Audio Converter software een van de beste programma's die je kunt downloaden.

Rippen, omzetten en branden is een fluitje van een cent met dit programma.lees verder...

Muziek opnemen van internet

Wil je weten hoe je muziek moet opnemen van internet? Dan word je op je wenken bediend: vandaag hebben we namelijk een nieuwe 'hoe moet je' geschreven waarin je kunt leren hoe je muziek moet opnemen van internet.

Een ding is zeker: muziek opnemen van internet is erg makkelijk. lees verder...

Deluge downloaden - films, tv-series en muziek downloaden met Bittorrent

Wil je gratis downloaden met Bittorrent dan ken je uiteraard Frostwire en Vuze. Een alternatief voor die programma is Deluge.

Deluge is een downloadprogramma voor Bittorrent dat beschikbaar is voor Apple Mac, Windows en Linux.lees verder...

URD - Downloaden van Usenet op Linux

Spotnet en SABnzbD zijn de meest bekende programma's om muziek, films en tv-series te downloaden van Usenet.

Naast deze twee prima programma's zijn er echter genoeg alternatieven. Ben je op zoek naar Usenet download-software voor Linux? Dan is URD een goede keuze..lees verder...

Tubidy: online gratis muziek downloaden

Het aantal gratis software programma's om muziek te downloaden op je smartphone of tablet is beperkt. Gelukkig is er wel Tubidy, een online dienst waarmee je snel gratis muziek downloaden via je smartphone of tablet.

Wil je alles weten over Tubidy? Lees dan onze handleiding.lees verder...

Spotnet downloaden

Het gebruik van Spotnet om software en muziek gratis te downloaden groeit nog steeds enorm. Logisch de software werkt eenvoudig, het aanbod is groot en het downloaden gaat supersnel.

WIl je downloaden met Spotnet? Lees dan onze Spotnet handleiding!lees verder...

MediaMonkey - Muziek Downloads Beheren

Het beheren van een grote collectie van muziek downloads of audio-rips kan een hele klus zijn. Gelukkig zijn er een groot aantal programma's die je gratis kunt downloaden en waarmee je probleemloos een grote collectie aan muziek downloads kunt beheren. Een van de beste programma's die voor dat doel geschikt is het MediaMonkey programma. lees verder...

MP3 Tag - MP3 Tags Bewerken

Voor mensen die veel gratis muziek downloaden van het internet in mp3 formaat is het probleem van 'foute' mp3 tags herkenbaar.

Gelukkig kun je met de MP3tag software snel en gemakkelijk (of automatisch) de goede tags toevoegen aan muziek downloads. lees verder...