Geplaatst door martijn op 30 jun 2012

SuperAntiSpyware – Beveiligings Software


Beoordeel deze software

SuperAntiSpyware – Beveiligings Software 3.56/5 (71.11%) 9 stem[men]

Downloadlink

gratis SuperAntiSpyware – Beveiligings Software software downloaden

De beveiliging van computer of laptop staat hoog op de agenda van iedere fanatieke computergebruiker. Maar ook thuisgebruikers en kleine zelfstandigen worden zich steeds meer bewust van het belang van een goede bescherming tegen virussen, spyware en adware. Gelukkig hoeft de beste bescherming tegen digitale bedreigingen niet veel te kosten. Veel software om je computer te beschermen kun je namelijk gratis downloaden.

Een van de gratis software programma’s die je kunt gebruiken om je computer te beschermen is SuperAntiSpyware. Van deze software kwam afgelopen week een nieuwe versie uit. In deze nieuwe versie onder andere een nieuwe toepassing waarmee je kunt bekijken in welke delen van de wereld bepaalde bedreigingen bestaan. Naast deze uitbreiding is het programma ook ontdaan van een aantal bugs en andere problemen. Daarnaast beschermt de gratis versie ook tegen nog meer digitale problemen.

SuperAntiSpyware is volgens de makers in staat om je computer te beschermen tegen meer dan 1 miljoen bedreigingen op het internet. Zo biedt de gratis software bescherming tegen spyware, wormen, rootkits en trojans. Daarnaast kan deze software ook rogue-software opsporen en verwijderen. Rogue software is software die claimt je als beste te beschermen tegen virussen en malware maar is in plaats daarvan zelf een virus.

Naast een gratis versie komt deze gratis software ook in een betaalde variant. Deze versie is nog beter in het beschermen van je computer tegen bedreigingen. Maar voor een doeltreffende beveiliging tegen virussen, spyware en andere problemen is SuperAntiSpyware de beste software om gratis te downloaden. Je vindt de software op de website van de maker via de link naast dit artikel.

beste software anti virus en adware

Interface van SuperAntiSpyware

Reageer op dit bericht (SuperAntiSpyware – Beveiligings Software)

Stel een vraag of plaats je probleem met dit programma

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Notify me by email when my comments gets approved.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Een reactie op “SuperAntiSpyware – Beveiligings Software”

  1. frederik.kuijl zegt:

    blij dat het nog kan in .nl