tagscannerTagscanner – Muziek Downloads Beheren

tagscanner

tagscanner


Mensen die veel muziek downloaden kennen het al eerder geschetste probleem van de ongeorganiseerde chaos die kan ontstaan als je je downloads niet goed tagt. Gelukkig zijn er een aantal gratis programma’s die je kunt gebruiken om je downloads van muziek, films en ebooks handig te organiseren. Een van de die gratis software programma’s is ‘TagScanner’.

TagScanner is gratis software waarmee je gemakkelijk je muziekcollectie kunt beheren en organiseren. De gratis software heeft veel mogelijkheden om bestandsnamen en tags aan te passen. De software lijkt erg op MP3Tag, die je al eerder voorbij zag komen op downloadcentrum.com, maar verschilt van die software op het gebied van performance.

Tagscanner kan overweg met veel verschillende muziekformaten. Uiteraard worden mp3, ogg, wma, aac en wav ondersteunt. Maar ook minder voor de hand liggende muziekformaten kun je gemakkelijk beheren
met deze software. Zo wordt flac ondersteunt en kan de software ook overweg met ape bestandsformaat voor muziek.

Als je je muziek downloads inlaadt in de tagscanner kan de software proberen om informatie uit een van de vele muziekdatabases op internet te gebruiken om jouw collectie van de goede informatie te voorzien. Daarnaast kan ook de informatie uit de bestanden die je hebt gedownload gebruikt worden en is het mogelijk om handmatig aanpassingen te maken in de tag-informatie uit je muziek downloads.

Wil je jouw muziekcollectie inzichtelijk organiseren? Je kunt de software gratis downloaden via de download-link naast dit artikel. Ook kun je andere software gratis downloaden door een keuze te maken uit de aanbevelingen die je onder deze recensie aantreft.

Een screenshot van TagScanner

Een screenshot van TagScanner

Stel een vraag of plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties